Wat is NEI therapie? NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie.

NEI therapie is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier op te lossen.

Het richt zich op de oorzaak en motivatie van problemen en/of gedrag, je gaat terug naar de oorsprong. Het gaat dus niet om symptoombestrijding.

Het onbewuste maakt je bewust met NEI therapie.

Ik ga bij jou achterhalen waar de klacht vandaan komt. Gaat het om een emotionele oorzaak, een tekort aan vitaminen/mineralen, voedingsoorzaak, straling, etc. Als we weten waar de oorzaak ligt, kunnen we gaan behandelen, zodat er weer balans ontstaat.

Door communicatie met het onderbewustzijn wordt de oorzaak opgespoord. Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt, maar deze onbewuste delen worden wel in je lichaam opgeslagen en blijven invloed uitoefenen, waardoor er klachten kunnen ontstaan. Met NEI therapie sporen we deze blokkades op. We halen naar boven wat jouw lichaam je wil vertellen.

Mensen ervaren NEI therapie als een zeer prettige therapievorm. Je komt snel tot de kern en er zijn geen lange praatsessies nodig.

Door middel van vragen stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er gebeurd is in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt.

NEI helpt je deze emotionele blokkades op te ruimen. Hierdoor zal de energie weer gaan stromen en ontstaat er weer ruimte voor genezing en ontwikkeling. Dit wordt via een integratie bereikt. Hierbij benoem ik alles wat we hebben uitgetest, zodat de linker hersenhelft dit kan begrijpen en verwerken en de blokkades losgelaten kunnen worden.

Wat is NEI Therapie

De Biotensor

In de sessies, waarbij je gewoon op een stoel naast me zit, maak ik gebruik van de biotensor. Dit is een uiterst gevoelig en nauwkeurig meetinstrument die reageert op jouw energie. Als ik met de biotensor ingetuned ben op jouw energie, heb ik contact met jouw onderbewustzijn.

Bij het testen worden energetische trillingen waargenomen en door de biotensor vertaald naar een ‘ja’ of ‘nee’. Jouw onderbewustzijn leidt mij en laat zien wat er nodig is. Dat is de kracht van NEI!

Trust the wishdom of your soul, it knows the way!