Dag, ik ben Wendy van Houte – Paus,

geboren in 1986, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Samen met onze huisdieren wonen we in het prachtige buitengebied van Denekamp, waar ik nu mijn praktijk aan huis heb.

Ik wist al vroeg dat zorgen voor anderen mijn passie was, mede daarom ben ik na het VWO de opleiding tot operatieassistent gaan volgen. Ik doe dit werk inmiddels al 17 jaar en met heel veel plezier.

Doordat ik jaren geleden zelf lichamelijke klachten kreeg en eigenlijk altijd maar door ben gegaan in een soort overlevingsmodus, nam 2 jaar terug mijn lichaam het besluit dat het genoeg was. Ik viel letterlijk op de grond…

Ik heb toen allerlei medische onderzoeken gehad, maar er kwam niks uit… Er moest toch een oorzaak zijn voor mijn klachten!?

Ik ben toen zelf in aanraking gekomen met NEI en dat heeft er voor gezorgd dat ik me goed bewust werd van mijn blokkades en wat de daadwerkelijke oorzaak van mijn lichamelijke klachten was.

Mijn lichaam gaf me al jaren seintjes

Ik ben toen zelf in aanraking gekomen met NEI en dat heeft er voor gezorgd dat ik me goed bewust werd van mijn blokkades en wat de daadwerkelijke oorzaak van mijn lichamelijke klachten was.

Mijn lichaam gaf me al jaren seintjes, eigenlijk informatie, maar ik luisterde er destijds niet naar, omdat ik toen nog niet goed kon plaatsen wat ze nou eigenlijk betekenden. Door de bewustwording die NEI mij heeft gegeven kon ik mijn blokkades geleidelijk loslaten en verbeterden mijn lichamelijke klachten en kreeg ik meer energie en zelfvertrouwen.

Ik kon weer genieten!

Om anderen dezelfde verlichting en verbetering van de gezondheid te kunnen gaan bieden ben ik zelf de opleiding tot NEI-coach gaan volgen. Ik heb deze met veel plezier en interesse cum laude afgerond.

Door wat NEI voor mij heeft betekend, ben ik ervan overtuigd dat het voor anderen ook heel veel kan betekenen. Daarom wil ik heel graag samen met jou kijken naar de oorzaak van jouw klachten, zodat ook jij weer kan groeien en fijn in je vel kan zitten!